Bezoekers van Pleinbioscoop Rotterdam op de Wilhelminapier dragen allemaal een blauwe DANSVOER Silent Disco koptelefoon.
Pleinbioscoop Rotterdam 2020 – © Jan de Groen

DANSVOER ZAKELIJKE VERHUUR

SILENT SEMINAR, CONGRES, AUDIOTOUR, EVENEMENTEN

Onze koptelefoons gebruiken voor uw (zakelijke) evenement? Onze draadloze koptelefoons zijn eenvoudig en direct online te reserveren. Heeft u specifieke vragen of wensen, wij helpen u graag verder! Neem contact op via: zakelijk@dansvoer.nl of bel naar: 010 – 2264100

RESERVEREN

Direct inzicht in tarieven
Betrouwbare en snelle service

DANSVOER ALS LEVERANCIER

Wij werken zowel binnen als buiten Rotterdam als vaste leverancier van draadloze koptelefoons voor verschillende AV-bedrijven, evenementen-locaties en evenementenbureau’s. Maakt uw organisatie regelmatig gebruik van Silent Disco apparatuur? Wij staan open voor samenwerkingen. In onze samenwerkingen vinden wij een betrouwbare en flexibele service belangrijk. Wij denken graag mee over praktische oplossingen en streven naar kwaliteit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar zakelijk@dansvoer.nl of bel naar: 010 226 41 00

Waar onze draadloze koptelefoons zoal voor worden gebruikt?

Hoofdtelefoons worden gebruikt tijdens een zakelijk evenement

BEURS – CONGRES – PRODUCTPRESENTATIE

SILENT SEMINAR OF CONGRES

1 RUIMTE – 3 SPREKERS

Één ruimte optimaal benutten? Draadloze koptelefoons bleken de laatste jaren een goede oplossing op congressen en lawaaiige beursvloeren. Bezoekers kunnen ondanks omgevingsgeluid aandachtig luisteren naar uw spreker. Onze lichtgevende koptelefoons bevatten 3 kanalen, rood, groen en blauw. Zo is het mogelijk om 3 sessies parallel aan elkaar te laten plaatsvinden. Ideaal!

Deze optie is direct te reserveren in de vorm van ons Silent Disco doe-het-zelf pakket. Voor specifieke vragen of wensen: zakelijk@dansvoer.nl

Bezoekers van DANSVOER Silent Disco editie Geheime Tuin

FESTIVAL – CLUB – BAR – BEDRIJFSFEEST

SILENT DISCO EVENEMENT

OP LOCATIE

Zelf een Silent Disco organiseren in een cafe, bar of als podium op een festival? Wij leveren van 10 tot 1000 draadloze koptelefoons. Onze pakketten zijn standaard uitgerust met de juiste bekabeling. Eenvoudig aan te sluiten op DJ apparatuur of een laptop. Kleine pakketten versturen wij via de post, voor pakketten groter dan 200 stuks is het mogelijk om gebruik te maken van een koeriersdienst.

Deze optie is direct te reserveren in de vorm van ons Silent Disco doe-het-zelf pakket. Voor specifieke vragen of wensen: zakelijk@dansvoer.nl

Een persoon wandelt mee met een audiotour terwijl hij via een toegesproken wordt door een gids

TOURS – MUSEA – THEATER

SILENT AUDIOTOUR OF WANDELING

LOPEN EN LUISTEREN

Een rondleiding of audiotour door musea of door de stad. Onze draadloze koptelefoons met 3 lichtgevende RGB LED-kanalen lenen zich goed voor audiotours of wandelingen.

Wandelt er een spreker mee met de gasten? Voor deze toepassing kan gebruik worden gemaakt van onze zenders op accu. De zenders op accu bevatten tevens een dasspeld microfoon.

Deze optie is direct te reserveren in de vorm van ons Silent Disco doe-het-zelf pakket op stroom of op accu. Voor specifieke vragen of wensen: zakelijk@dansvoer.nl

Wij werkten eerder o.a. al met: