Zakelijke verhuur van draadloze koptelefoons

Bezoekers van Pleinbioscoop Rotterdam op de Wilhelminapier dragen allemaal een blauwe DANSVOER Silent Disco koptelefoon.
Pleinbioscoop Rotterdam 2020 – © Jan de Groen

50+
uitverkochte evenementen

1500+
tevreden huurders

25.000+
blije bezoekers

DANSVOER ALS LEVERANCIER

VOOR SILENT SEMINAR, CONGRES, AUDIOTOUR, EVENEMENTEN

Direct inzicht in tarieven
Scherpe tarieven voor grotere aantallen
Flexibiliteit rondom langere huurperiodes
Veel business to business ervaring
Betrouwbare en snelle service

Zakelijke verhuur van Silent Disco koptelefoons

De afgelopen jaren ontvingen we ruim 25.000 bezoekers op onze steevast uitverkochte Silent Disco evenementen en dansten we op de meest onwaarschijnlijke plekken. 

We weten dus als geen ander wat er bij de organisatie van een evenement komt kijken. Hoe belangrijk het is om te kunnen bouwen op betrouwbare leveranciers, en hoe waardevol de relaties zijn met partners waarmee keer op keer opnieuw wordt samengewerkt.

Zowel binnen als buiten Rotterdam werken wij als vaste leverancier van draadloze koptelefoons voor verschillende AV-bedrijven, evenementen-locaties en evenementenbureau’s. Maakt uw organisatie regelmatig gebruik van Silent Disco apparatuur? Wij staan open voor samenwerkingen. In onze samenwerkingen vinden wij een betrouwbare en flexibele service belangrijk. Wij denken graag mee over praktische oplossingen en streven naar kwaliteit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar zakelijk@dansvoer.nl of bel naar: 010 226 41 00

Wij werkten eerder o.a. al met:

Draadloze koptelefoons worden gebruikt tijdens een zakelijk evenement

BEURS – CONGRES – PRODUCTPRESENTATIE

1 RUIMTE – 3 SPREKERS

Één ruimte optimaal benutten? Draadloze koptelefoons bleken de laatste jaren een goede oplossing op congressen en lawaaiige beursvloeren. Bezoekers kunnen ondanks omgevingsgeluid aandachtig luisteren naar uw spreker. Onze lichtgevende koptelefoons bevatten 3 kanalen, rood, groen en blauw. Zo is het mogelijk om 3 sessies parallel aan elkaar te laten plaatsvinden. Ideaal!

Bezoekers van DANSVOER Silent Disco editie Geheime Tuin, gebruikmakend van draadloze koptelefoons.

FESTIVAL – CLUB – BAR – BEDRIJFSFEEST

SILENT DISCO EVENEMENT

Zelf een Silent Disco organiseren in een cafe, bar of als podium op een festival? Wij leveren tot 1000 draadloze koptelefoons, met scherpe tarieven voor grotere aantallen. Onze pakketten zijn standaard uitgerust met de juiste bekabeling. Alles is eenvoudig aan te sluiten op DJ apparatuur of een laptop.

Deze optie is direct te reserveren in de vorm van ons Silent Disco doe-het-zelf pakket. Voor specifieke vragen of wensen: zakelijk@dansvoer.nl

Publiek wandelt mee met een audiotour terwijl ze via draadloze koptelefoons toegesproken worden door een gids

TOURS – MUSEA – THEATER

AUDIOTOUR: LOPEN EN LUISTEREN

Een rondleiding of audiotour door musea of door de stad. Onze draadloze koptelefoons met 3 lichtgevende RGB LED-kanalen lenen zich goed voor audiotours of wandelingen.

Wandelt er een spreker mee met de gasten? Voor deze toepassing kan gebruik worden gemaakt van onze zenders op accu. De zenders op accu bevatten tevens een dasspeld microfoon.

Deze optie is direct te reserveren in de vorm van ons Silent Disco doe-het-zelf pakket op stroom of op accu. Voor specifieke vragen of wensen: zakelijk@dansvoer.nl