Silent Disco voor thuis

Vanaf: 50.00 incl. BTW

mensen dansen met silent disco koptelefoons

2 zenders + 5 koptelefoons

Alles wat je nodig hebt voor een klein maar fijn feestje thuis, op afstand van elkaar. Je kunt met jouw eigen telefoon, laptop of tablet de muziek bepalen. Op elk van de zenders kan een telefoon met aux-ingang, een laptop of een tablet aangesloten worden.

Het pakket bestaat uit: 

 • 2 zenders op stroom (220V), dus 2 muziek kanalen
 • 5 lichtgevende koptelefoons. Rood, groen en blauw
 • 3.5mm mini jack kabels om telefoon/laptop/tablet aan te sluiten
 • 6 – 8 uur luisterplezier
 • Verzenden en retourneren via PostNL (€18,15) of ophalen bij ons magazijn (gratis)

10 koptelefoons of meer nodig? Bekijk ons reguliere Silent Disco pakket.

Beschrijving

SILENT DISCO VOOR THUIS

Een Silent Disco bij jou thuis! Je huurt eenvoudig een compleet pakket voor €50,-. Het enige wat jij hoeft te regelen is de muziek!

DOE-HET-ZELF SILENT DISCO PAKKET OP STROOM

 • Zenders op stroom (220V)
 • 2 zenders, dus 2 muziek kanalen. 
 • 5 Lichtgevende koptelefoons. Rood, groen en blauw
 • Telefoon/laptop/tablet aansluiten via een 3.5mm mini jack kabel (inbegrepen)
 • 6 – 8 uur luisterplezier
 • Verzenden en retourneren via PostNL (€18,15) of  zelf afhalen in Rotterdam (gratis).

10 koptelefoons of meer nodig? Bekijk ons reguliere Silent Disco pakket.


GEBRUIKSHANDLEIDING REGULIER PAKKET

 
 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het aansluiten?

Sluit de zenders aan op stroom. Sluit een telefoon, tablet of laptop aan op de zender. Zet de koptelefoon aan en klaar! Kijk hier voor de volledige gebruikershandleiding.

Hoe werkt het met verzenden & retourneren?

Je kan kiezen voor levering via PostNL (€18,15 incl. BTW). Je pakket wordt dan minimaal 1 werkdag voor gebruik thuis geleverd en moet de werkdag na gebruik weer op de post. Het is ook mogelijk om het pakket zelf bij ons op te halen en te retouren naar ons kantoor in Rotterdam (gratis). Dat kan op werkdagen tussen 16:00 – 18:00.

Kan ik ook meer zenders en koptelefoons huren?

Ja! Naast dit tijdelijke pakket kun je ook gewoon gebruik maken van onze standaard Silent Disco DOE-HET-ZELF-Pakketten. Deze worden geleverd met 3 zenders en zijn te boeken vanaf 10 koptelefoons. Voor meer informatie kijk hier.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt je bestelling veilig betalen via iDEAL. 

Werken jullie met borg?

Wij hanteren geen borg omdat we een rotsvast vertrouwen hebben in de mensheid. Tot op heden is dit vertrouwen nog nooit geschaad, dit willen we graag zo houden. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Hier staan geen gekke dingen in, het belangrijkste aandachtspunt is dat je als huurder gedurende de volledige huurperiode verantwoordelijk bent voor het gehuurde. Voor elke beschadigde of niet-geretourneerde koptelefoon wordt achteraf €25 in rekening gebracht. Bedankt voor je begrip!

Annuleringsvoorwaarden?

Bij annulering van de overeenkomst of producten hieruit langer dan een week voorafgaand van a) de aanvang van de overeengekomen periode of b) verzending van het gehuurde door verhuurder – welke gebeurtenis dan ook eerder aanvangt – is de huurder 25% van het factuurbedrag verschuldigd. Bij annulering van de overeenkomst of producten hieruit korter dan 1 week voorafgaand aan a) of b) is 50% van het factuurbedrag verschuldigd , bij annulering korter dan 2 dagen voorafgaand aan a) of b) 75%, bij annulering binnen 24 uur voorafgaand aan a) of b) zal 100% in rekening worden gebracht.

Herroepingsrecht?

Op al onze overeenkomsten is de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen van toepassing. Dit betekent dat je je ook ná het bevestigen van je reservering nog zonder opgave van redenen mag bedenken. Echter, op al onze overeenkomsten zijn ook bovengenoemde annuleringsvoorwaarden van toepassing. Bij overeenkomsten waarbij datum van reserveren en datum van huur minder dan 14 dagen uit elkaar liggen dien je als huurder af te zien van je herroepingsrecht. Indien dit op jouw order van toepassing is zullen we je hier altijd op wijzen.

Algemene voorwaarden?  

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Hier staan geen gekke dingen in, het belangrijkste aandachtspunt is dat je als huurder gedurende de volledige huurperiode verantwoordelijk bent voor het gehuurde. Voor elke beschadigde of niet-geretourneerde Silent Disco koptelefoon wordt achteraf €25 in rekening gebracht. Bedankt voor je begrip! 

Privacy?

Wij zijn ons ervan bewust dat je door een reservering bij ons te plaatsen vertrouwen in ons stelt. Daarom zien wij het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. In ons privacy statement laten we je weten welke gegevens we verzamelen wanneer je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring proberen te verbeteren.

Keurmerk webwinkel