Mobiel zenderpakket [uitbreiding doe-het-zelf pakket]

Vanaf: 49.95 incl. BTW

Beschrijving

MOBIELE ZENDERS?

Jazekers! Onze reguliere zenders dienen aangesloten te worden op netstroom om ze te doen functioneren. Niet echt handig, als je jouw pakket nou juist wilt gebruiken in een omgeving waar niet direct netstroom voorhanden is, bijvoorbeeld midden in het bos of in je lievelingsroeiboot. Misschien wil je jouw pakket zelfs wel gebruiken terwijl je met je publiek onderweg bent, bijvoorbeeld voor een rondleiding of tijdens een stadstour. In al die gevallen zijn onze mobiele zenders een uitkomst!

WAT KRIJG IK?

Onze mobiele zenders zijn alleen te bestellen in combinatie met een regulier doe-het-zelf pakket.

Je krijgt dus een volledig doe-het-zelf pakket +

  • Rode rugzak met daarin een accu voor één zender
  • Groene rugzak met daarin een accu voor één zender
  • Blauwe rugzak met daarin een accu voor één zender

STROOMVOORZIENING

Onze koptelefoons worden altijd met een volle accu geleverd, waarmee ze minimaal 6-8 uur te gebruiken zijn. Bij een mobiel zenderpakket wordt daarnaast voor elke zender een accu meegeleverd. Dit betekent dat je de zenders op locatie en/of onderweg kunt voorzien van stroom. Het medium vanwaar je je audio wilt afspelen (telefoon/tablet o.i.d.) is daarmee niet automatisch óók voorzien van stroom. Houd er dus rekening mee dat je er zelf voor dient te zorgen dat het medium vanwaar je je audio wilt afspelen (telefoon/tablet) voldoende opgeladen is voor gebruik.

AFSPELEN VAN AUDIO

Wanneer je ervoor kiest om je zenders tijdens gebruik in de meegeleverde rugzakken te verplaatsen, is het tevens handig om vooraf te bepalen of de geluidsdrager van jouw keuze daarvoor geschikt is. Telefoons en tablets kunnen hiervoor doorgaans prima gebruikt worden, ingewikkelde mengpanelen met losse schuifjes of laptops die dichtgeklapt niet doorspelen wat minder.

HELP!

Zie je door de bomen het bos niet meer? Weet je niet zeker of je mobiele zenders nodig hebt of misschien ook wel prima uit de voeten kunt met een regulier pakket? Wil je gewoon graag even overleggen? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

 

Keurmerk webwinkel