Verzending via PostNL

Thuisbezorgd of afhalen op PostNL locatie + zelf retourneren naar PostNL (maximaal 200 koptelefoons) €18,15 incl. BTW

Pakketten tot 200 koptelefoons kunnen aangetekend en verzegeld worden verzonden naar het adres van jouw keuze of een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je kiest bij het uitchecken zelf op welk adres de pakketten zullen worden aangeboden. Pakketten worden uiterlijk 1 werkdag voor de gewenste gebruiksdatum op dit adres aangeboden (vaak al een dag eerder, je ontvangt een Track & Trace code). Na gebruik stop je alles weer netjes in de doos en plak je het meegeleverde retourlabel op het deksel. Tot slot verzegel je de het pakket met de bijgevoegde verzegeling. Op de eerstvolgende werkdag ná de laatste huurdag dient het pakket vóór 15:00 weer afgegeven te worden bij een PostNL pakketpunt bij jou in de buurt. Indien dit wordt nagelaten zullen we conform algemene voorwaarden extra kosten in rekening brengen. 

Voorbeeld 1
Je huurt een doe-het-zelf pakket voor gebruik op vrijdag 1 december. Dit pakket zal uiterlijk op donderdag 30 november maar waarschijnlijk al op woensdag 29 november op het (afhaal)adres van jouw keuze worden aangeboden door PostNL. Het pakket dient uiterlijk op maandag 4 december vóór 15:00 weer afgegeven te worden bij een PostNL-pakketpunt naar keuze.

Voorbeeld 2
Je huurt een doe-het-zelf pakket voor gebruik op donderdag 30 november. Dit pakket zal uiterlijk op woensdag 29 november maar waarschijnlijk al op dinsdag 28 november op het (afhaal)adres van jouw keuze worden aangeboden door PostNL. Het pakket dient uiterlijk op vrijdag 1 december vóór 15:00 weer afgegeven te worden bij een PostNL-pakketpunt naar keuze.

Bestellingen van 60 – 200 koptelefoons worden vanwege volume en gewicht gesplitst in meerdere zendingen (8 – 20 kg per pakket).

Afhankelijk van de omvang van je bestelling en de gekozen verzendopties kunnen verzendkosten van toepassing zijn. De verzendkosten in je winkelmandje worden automatisch geüpdatet aan de hand van je keuzes.

Ook mogelijk: