Geplaatst op 2 reacties

Update DANSVOER ON ICE

Bezoeker DANSVOER ON ICE Silent Disco evenement wordt na een val op het ijs overeind geholpen

Lieve DANSVOERders,

Het afgelopen weekend is ons vaak de vraag gesteld of de maatregelen die afgelopen vrijdag werden aangekondigd gevolgen hebben voor ons DANSVOER ON ICE evenement op 18 december. En in hoeverre deze maatregelen invloed hebben op de start van de kaartverkoop welke gepland stond voor vandaag om 12:00. Terechte vragen welke ons de afgelopen dagen behoorlijk bezig gehouden hebben! 

De realiteit is dat we gewoon niet weten hoe de situatie over vijf weken zal zijn en of het tegen die tijd toegestaan zal zijn om ons evenement plaats te laten vinden. Maar de realiteit is óók dat twee jaar stilzitten ons allemaal niet in de koude kleren is gaan zitten. We willen zó graag, dat we nog niet bereid zijn om een streep te zetten door onze datum van 18 december. En laten we eerlijk zijn, hoe ontzettend welkom zou dit feestje zijn wanneer over drie weken de wereld weer van het slot mag?

Dus wat zijn we van plan?

We kiezen ervoor om er voorlopig vanuit te gaan dat DANSVOER ON ICE op 18 december door kan gaan. Wordt in de komende weken duidelijk dat dit door aanhoudende of aangescherpte maatregelen niet mag op de manier die we met elkaar voor ogen hebben, dan verplaatst het evenement naar een nieuwe datum. 

Ok, en hoe zit het nu dan met de start van de kaartverkoop?

We hebben nog niet met alle betrokken partijen kunnen overleggen over dit plan, waardoor we nog iets meer tijd nodig hebben om alle details uit te werken. De kaartverkoop gaat om die reden nog niet vandaag van start. We schuiven de start van de kaartverkoop een paar dagen op, naar woensdag 17 november om 12:00.

Ik zit nog vol met vragen! Help me!

Dat snappen we heel goed. We gaan de komende dagen gebruiken om alles op een rijtje te zetten, zodat we alle onduidelijkheden kunnen wegnemen voordat er kaarten verkocht worden. Heb je een prangende vraag die niet kan wachten? Stuur ons dan vooral even een berichtje 🙂

Liefs en tot gauw!

2 gedachten over “Update DANSVOER ON ICE

  1. Super leuk en heb er nu al zin in! Maar als ik morgen een kaartje koopt en tegen 18 december gaat de 2G tegel6 van start…. Kan ik dan ook een refund krijgen?

    Alvast bedankt!

  2. Ha Sara!

    Tof, wij ook! Alleen wanneer het evenement zowel op 18 december als op 5 februari niet mag plaatsvinden wegens aanhoudende of aangescherpte corona-maatregelen, ontvangen alle kaartkopers een refund. Verder worden geen refunds uitgekeerd, maar het is natuurlijk wel mogelijk om tickets veilig via Ticketswap door te verkopen 🙂

    Liefs,
    DANSVOER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *