Transportopties

DOE-HET-ZELF PAKKETTEN

Optie 1: Afhalen bij- en retourneren naar ons magazijn in Rotterdam Gratis

Zelf afhalen en terugbrengen is altijd gratis. Indien je hiervoor kiest kan je bestelling op de laatste werkdag vóór gebruiksdatum tussen 16:00 – 18:00 worden afgehaald bij onze opslag in Rotterdam. Op de eerstvolgende werkdag ná de laatste huurdag dient het pakket weer tussen 16:00 – 18:00 geretourneerd te worden. Indien dit wordt nagelaten zullen we conform algemene voorwaarden extra kosten in rekening brengen.

Voorbeeld 1
Je huurt een doe-het-zelf pakket voor gebruik op vrijdag 1 december. Dit pakket kan op donderdag 30 november tussen 16:00 – 18:00 worden afgehaald op onderstaand adres. Op maandag 4 december dient het pakket weer tussen 16:00 – 18:00 op hetzelfde adres geretourneerd te worden.

Voorbeeld 2
Je huurt een doe-het-zelf pakket voor gebruik op donderdag 30 november. Dit pakket kan op woensdag 29 november tussen 16:00 – 18:00 worden afgehaald op onderstaand adres. Op vrijdag 1 december dient het pakket weer tussen 16:00 – 18:00 op hetzelfde adres geretourneerd te worden.

Ons afhaal- en retouradres is:
KEILEWERF 2
Keilestraat 5A
Havennummer 297
3029BP Rotterdam

Optie 2: Thuisbezorgd of afhalen op PostNL locatie + zelf retourneren naar PostNL (maximaal 200 koptelefoons) Gratis 

Pakketten tot 200 koptelefoons kunnen aangetekend en verzegeld worden verzonden naar het adres van jouw keuze of een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je kiest bij het uitchecken zelf op welk adres de pakketten zullen worden aangeboden. Pakketten worden uiterlijk 1 werkdag voor de gewenste gebruiksdatum op dit adres aangeboden (vaak al een dag eerder, je ontvangt een Track & Trace code). Na gebruik stop je alles weer netjes in de doos en plak je het meegeleverde retourlabel op het deksel. Tot slot verzegel je de het pakket met de bijgevoegde verzegeling. Op de eerstvolgende werkdag ná de laatste huurdag dient het pakket vóór 15:00 weer afgegeven te worden bij een PostNL pakketpunt bij jou in de buurt. Indien dit wordt nagelaten zullen we conform algemene voorwaarden extra kosten in rekening brengen. 

Voorbeeld 1
Je huurt een doe-het-zelf pakket voor gebruik op vrijdag 1 december. Dit pakket zal uiterlijk op donderdag 30 november maar waarschijnlijk al op woensdag 29 november op het (afhaal)adres van jouw keuze worden aangeboden door PostNL. Het pakket dient uiterlijk op maandag 4 december vóór 15:00 weer afgegeven te worden bij een PostNL-pakketpunt naar keuze.

Voorbeeld 2
Je huurt een doe-het-zelf pakket voor gebruik op donderdag 30 november. Dit pakket zal uiterlijk op woensdag 29 november maar waarschijnlijk al op dinsdag 28 november op het (afhaal)adres van jouw keuze worden aangeboden door PostNL. Het pakket dient uiterlijk op vrijdag 1 december vóór 15:00 weer afgegeven te worden bij een PostNL-pakketpunt naar keuze.

Bestellingen van 60 – 200 koptelefoons worden vanwege volume en gewicht gesplitst in meerdere zendingen (8 – 20 kg per pakket).

Afhankelijk van de omvang van je bestelling en de gekozen verzendopties kunnen verzendkosten van toepassing zijn. De verzendkosten in je winkelmandje worden automatisch geüpdatet aan de hand van je keuzes.

Optie 3: Levering en retour per koerier Kosten op aanvraag

Is jouw pakket te groot om via PostNL te verzenden, of wil je graag heel nauwkeurig en in samenspraak met ons kunnen bepalen waar en wanneer de materialen geleverd worden? Kies dan bij het reserveren voor de optie “offerte ontvangen voor levering en retour per koerier”. Wij vragen dan vrijblijvend een offerte op bij een van onze logistieke partners.