Silent Disco keuzehulp

Met een van onze doe-het-zelf pakketten organiseer je heel eenvoudig je eigen Silent Disco Avontuur. Of je nu een Silent Disco set wilt huren voor thuis of voor op locatie. Onze doe-het-zelf pakketten zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Vergelijk de verschillen met onze Silent Disco keuzehulp.

Cartoon tekening van Silent Disco zender op stroom

SILENT DISCO PAKKET

v.a. €94,95 incl. btw

Onze Silent Disco pakketten zijn perfect om van jouw huisfeestverjaardagbedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, evenement of bruiloft een onvergetelijke ervaring te maken.

Silent Disco – Silent Seminar – Silent Movie

Cartoon tekening van Silent Disco zender op accu

PORTABLE SILENT DISCO

v.a. €129.60 incl. btw

De Portable Silent Disco is ideaal voor op (buiten)locaties zonder stroom. Denk aan een feestje op het strand of in het park. Ook te gebruiken voor rondleidingen en audiotours.

Silent Audiotour – Silent Locatievoorstelling – Silent Disco zonder stroom Silent Yoga – Portable Silent Disco – Draagbare Silent Disco – Silent Disco volledig draadloos

Vergelijk de eigenschappen

Silent Discov.a. €94,95Portable Silent Disco v.a. €129,60
Draadloze koptelefoonsDraadloze koptelefoons
Altijd 3 zenders, dus 3 kanalenAltijd 3 zenders, dus 3 kanalen
Lichtgevende koptelefoons. Rood – groen – blauwLichtgevende koptelefoons. Rood – groen – blauw
10 tot 1000 koptelefoons. Jij bepaalt!10 tot 1000 koptelefoons. Jij bepaalt!
± 8 uur luisterplezier ± 8 uur luisterplezier
Bezorging en retour via PostNL of per koerier. Gratis af te halen in Rotterdam Bezorging en retour via PostNL of per koerier. Gratis af te halen in Rotterdam
Zenders met een stekker eraanDraadloze, draagbare zenders met accu
Zenderbereik ±250 meter (ononderbroken)Zenderbereik ±150 meter (ononderbroken)
Zowel laptop als professionele DJ-apparatuur aansluiten via RCA input (tulp)Telefoon/laptop/tablet aansluiten via Bluetooth of 3.5mm mini-jack kabel
Inclusief 1 dasspeld microfoon per zender
Tabel 1. Silent Disco pakket en Portable Silent Disco pakket vergeleken op belangrijkste eigenschappen

Hoe werkt het aansluiten?

Silent Disco Portable Silent Disco
Sluit de zenders aan op stroom. Sluit een telefoon, tablet of DJ apparatuur aan op de zender. Zet de koptelefoon aan en klaar! Kijk hier voor de volledige gebruikershandleiding.Sluit de zenders aan op een apparaat met een 3,5mm mini-jack aansluiting of verbind via Bluetooth. Plug de microfoon in de zender. Zet de koptelefoon aan en klaar! Kijk hier voor de volledige gebruikershandleiding.

Wat kan ik op de zender aansluiten?

Silent DiscoPortable Silent Disco
Telefoon, tablet, laptop, maar ook DJ apparatuur. Er worden standaard 3 verschillende kabels meegeleverd. 3x XLR-RCA, 3x RCA-RCA, 3x RCA-mini jack.Alle apparaten met een 3,5mm mini-jack uitgang of mogelijkheid om te verbinden via Bluetooth (telefoon, tablet, laptop).

Wat zit er precies in het pakket?

Silent DiscoPortable Silent Disco
Het gewenste aantal koptelefoons, 3 zenders en de benodigde kabels. Voor meer informatie, bekijk de beschrijving op de productpagina hier!Het gewenste aantal koptelefoons, 3 zenders en dasspeld microfoons. Voor meer informatie, bekijk de beschrijving op de productpagina hier!
De silent disco koptelefoons waren een hele mooie oplossing voor het eindfeest van onze deelnemers. We konden de koptelefoons in overleg ophalen op een eerder tijdstip. Daarnaast was alles goed verzorgd, kwamen alle kabels meegeleverd en zorgden de koptelefoons dat iedereen op de dansvloer stond, omdat er voor ieder persoon wel een stijl muziek was. De mensen die geen behoefte hadden om te dansen, konden ook rustig blijven zitten of genieten van het uitzicht op de dansvloer.
Ook in de middag hebben wij een silent cinema kunnen opzetten met behulp van de koptelefoons. Het installatie proces is ook vrij makkelijk. Dit vinden wij zeker een aanrader.

TransSupport Rotterdam
07-01-2020
Heel erg tevreden! Wij hebben de koptelefoons van Dansvoer gebruikt voor een audio-tour door onze tentoonstelling. De koptelefoons en zenders zijn makkelijk in gebruik, het bereik was goed, de bezoekers vonden het echt een aanwinst. Dansvoer is makkelijk te bereiken en stond paraat voor eventuele vragen. Dit wordt zeker een terugkerend element in onze tentoonstellingen!

The New Current
21-02-2019
Super leuke silent disco set, werkt helemaal top!! Echt leuk voor een avondje thuis

Sanne Vlaanderen
02-06-2021
Echt super! Heel eenvoudig op te halen en te gebruiken. Ook erg goede kwaliteit koptelefoons en zenders. De microfoon is ook een erg leuke toevoeging! En tenslotte nog erg vriendelijke en behulpzame medewerkers en service! Helemaal top, bedankt!

USOCIA
17-05-2019