Omslagafbeelding Silent Disco sets DANSVOER

Bestel nu tijdelijk met €20 korting op alle pakketten!

Stapel met 15 DANSVOER Silent Disco koptelefoons tegen een blauwe achtergrond
Stapel met meer dan 30 DANSVOER Silent Disco koptelefoons tegen een turkoois achtergrond

Meer dan 1500 tevreden klanten gingen je al voor, woohooooo!
Nog iets meer info nodig voordat je op bestellen klikt? Scroll dan nog even verder naar beneden 🙂


Mega goede service en kwaliteit! De medewerkers zijn ontzettend lief en behulpzaam! Hier kunnen andere bedrijven zeker van leren. De apparatuur was top en makkelijk in gebruik! Wij hebben een top weekend gehad dankzij jullie!

Sharita Toonen
30-07-2020
Tweede keer dat ik koptelefoons had besteld. Dit keer kwam de vraag of ik de bestelling wilde ophalen, zodat zeker was dat ik de spullen op tijd in huis had i.v.m. de drukte bij PostNL. Fijne klantenservice en ze denken echt met je mee. En niet onbelangrijk; de spullen werken prima en het is super makkelijk te installeren. Zeker een aanrader dus!

Ellen van der Maas
11-01-2021
Hartelijk dank weer voor het keurig op tijd versturen van het pakket, dat het zo netjes ingepakt zit, dat alles het doet en dat de retour procedure zo eenvoudig is. Complimenten voor hoe jullie dit doen!
Het zal vast niet de laatste keer zijn geweest dat we jullie silent disco huren, dus tot ziens!


Erik
02-07-2021

Wat krijg je precies als je een Silent Disco bij ons huurt?

 • Altijd 3 zenders, dus 3 kanalen. RoodGroenBlauw
 • Draadloze, lichtgevende RGB Silent Disco koptelefoons
 • Sets met 15, 20 of 25 koptelefoons en vanaf 30 koptelefoons zelf het aantal kiezen
 • Altijd een aantal reserve koptelefoons
 • Zorgvuldig schoongemaakt en opgeladen
 • ± 8 uur luisterplezier
 • Telefoon/laptop/tablet aansluiten via een 3.5mm mini jack kabel (inbegrepen)
 • Inclusief adapters voor iPhone (lightning) en Android (USB-C)
 • Professionele audio apparatuur aansluiten via RCA (tulp) of XLR kabel (inbegrepen)
 • Eenvoudig zelf aan te sluiten: Plug & Play
 • Digitale handleiding
 • Alles verpakt in een stevig plastic krat
 • Direct tarieven & bestellen
 • Geen borg
 • GRATIS verzending & retour via PostNL in heel Nederland (tot 200 koptelefoons)
 • Op tijd in huis garantie. Niet op tijd? Dan 100% van het huurbedrag retour.
 • Telefonische klantenservice
 • Hulp bij Silent Disco crises. Ook in het weekend 🙂

Evenement voor 1500 man georganiseerd waarvan we een aparte area als Silent Disco hadden bekleed. Zowel jeugd als de volwassenen hebben zich fantastisch vermaakt, echt niet normaal hoeveel positieve reacties we terug hebben gekregen!!! Ook de service en het contact met DANSVOER was fantastisch (Tessa bedankt!)! Nul problemen ervaren maar mochten deze wel voorvallen dan ben ik ervan overtuigd dat ze deze goed en direct oplossen

Spurriezeiers Stiphout
08-03-2019
Geluidskwaliteit van de koptelefoons is perfect. Het aansluiten van het systeem is eenvoudig en alles werkt top. Compleet buiten de schuld van Dansvoer om is het pakket vertraagd getaakt in de post. Dit werd keurig gezien door Dansvoer en ik kreeg dezelfde dag nog een vervangend pakket. Super geregeld!

Kristi
30-06-2020
Wat een helden! Wat een service! Door fouten bij PostNL waren onze 2 pakketten vertraagd. Dansvoer is op de dag dat wij het feest hadden helemaal naar het zuiden gereden om alsnog de headphones te brengen. Ons feest was gered!

Het retourzenden is ook super geregeld!

Dansvoer bedankt voor jullie topservice.

Bart Jacobs
08-07-2018

Veelgestelde vragen

Kies hierboven je favoriete pakket en selecteer de datum van je voorkeur. Het systeem zal direct aangeven of in deze periode nog voldoende beschikbaarheid is en welke kosten met jouw keuze gemoeid zijn.

PostNL
Je pakket wordt minimaal 1 werkdag voor gebruik geleverd en moet de werkdag na het laatste gebruik weer op de post. Met het bijgeleverde retourlabel kun je je pakket na gebruik kosteloos weer aanbieden bij een PostNL locatie naar keuze.

Koerier
Pakketten met meer dan 200 koptelefoons worden altijd per koerier geleverd en weer opgehaald. Indien van toepassing, nemen we contact met je op om hiervoor een offerte af te geven.

Dat kan! Bij pakketten met meer dan 30 koptelefoons kun je dit eenvoudig zelf regelen. Selecteer tijdens het bestelproces de periode (maximaal 4 aaneengesloten dagen) dat je van plan bent de koptelefoons te gebruiken, wij leveren bij meerdaags gebruik de benodigde opladers mee. Onze online reserveerhulp rekent direct uit met welke meerprijs je rekening moet houden.

Meerprijs?
Afhankelijk van de gekozen pakketgrootte brengen we een eenmalige meerprijs (+50%) in rekening voor het mee leveren van opladers. Hierbij maakt het niet uit of je 2, 3 of 4 achtereenvolgende dagen van het materiaal gebruik gaat maken. Handig, voor als je een weekendje weg gaat en meerdere avonden van de Silent Disco gebruik wilt maken.

Langere periode
Wil je voor een langere periode Silent Disco huren? Dat kan natuurlijk ook, maar dit is vaak maatwerk. Neem even contact met ons op, zodat we je een passend aanbod kunnen doen.

Nee :). We hanteren een tarief per acculading, niet per kalenderdag. En we houden er rekening mee dat het nu eenmaal tijd kost om pakketten te verzenden en te retourneren.

Hoe werkt dit in de praktijk?
Wij zorgen er altijd voor dat jouw pakket minimaal 1 werkdag voor de gebruiksdatum of -periode bij jou is. Of je nu een enkele dag/avond of meerdere dagen gebruik gaat maken van het materiaal maakt hiervoor niet uit. We verwachten ook dat jij het pakket op de eerstvolgende werkdag na het laatste gebruik naar ons terug stuurt. Hoe en wanneer jij de beschikbare acculading ondertussen verdeelt, dat is helemaal aan jou.

Indien je de koptelefoons eenmalig wilt gebruiken, voer je deze enkele datum in bij het reserveren. Er zullen dan geen opladers aan je pakket worden toegevoegd en je betaalt gewoon voor 1 dag.

Zeker! Speciaal voor gebruik op buitenlocaties zonder stroom of gelegenheden waarbij de zender moet kunnen meebewegen met het publiek, hebben we zenders met ingebouwde accu en bluetooth module. Denk bijvoorbeeld aan feestjes in het park of op het strand, waar geen stroom voorhanden is. Of een audiotour, wandeling of reizende theatervoorstelling. Kan allemaal!

Reserveren
Je kunt de portable Silent Disco hier huren!

Silent Disco
Sluit de zenders aan op stroom. Sluit een telefoon, tablet of DJ apparatuur aan op de zender. Zet de hoofdtelefoon aan en klaar! Plug & Play!

Portable Silent Disco
Sluit de zenders aan op een apparaat met een 3,5mm mini-jack aansluiting of verbind via Bluetooth. Plug de microfoon in de zender. Zet de koptelefoon aan en klaar! 

Wij hanteren geen borg omdat we een rotsvast vertrouwen hebben in de mensheid. Tot op heden is dit vertrouwen nog nooit geschaad, dit willen we graag zo houden. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Hier staan geen gekke dingen in, het belangrijkste aandachtspunt is dat je als huurder gedurende de volledige huurperiode verantwoordelijk bent voor het gehuurde. Voor elke beschadigde of niet-geretourneerde koptelefoon wordt achteraf €25 in rekening gebracht. Bedankt voor je begrip!

Op deze pagina hebben we nog een heel aantal andere veelgestelde vragen verzameld. Misschien dat de jouwe daar ook tussen staat? Zo niet, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!


Hebben we al je vragen beantwoord?

Bespaar jezelf een eindeloze zoektocht over het wereldwijde web en laat de voorpret voor jouw fotogenieke feestje alvast beginnen. Uiteindelijk willen wij gewoon dat jij een fantastische ervaring hebt, en daar gaan we behoorlijk ver voor.

Dus laat ons het regelen vanaf hier! Ruim 1500 tevreden klanten gingen je voor 🙂