Silent Disco huren

Het is dé manier om van je huisfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft een onvergetelijke ervaring te maken: een Silent Disco huren! Met onze lichtgevende RGB LED-koptelefoons met 3 kanalen zorg je ervoor dat je gasten gegarandeerd nog lang napraten over jouw fotogenieke feestje! En dat allemaal zonder herrie met de buren!

Met een van onze doe-het-zelf pakketten organiseer je heel eenvoudig je eigen Silent Disco Avontuur. Bij ons huur je de zenders, koptelefoons en de benodigde bekabeling, voor de muziek zorg je zelf. Bijvoorbeeld met laptops en afspeellijsten, of misschien wel met professionele DJ’s. Het kan allemaal! Op deze manier voer je zelf de regie over jouw avontuur en houd je alles in eigen hand.

 

Silent Disco Huren


Link naar gebruikshandleiding
Link naar tarieven & reserveren
Link naar verzendopties
Link naar verzendkosten


Silent Disco Huren


Silent Disco Huren

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Silent Disco Huren


Silent Disco huren: veelgestelde vragen

Je huurt bij ons de zenders, de koptelefoons en de benodigde bekabeling voor jouw Silent Disco; voor de muziek zorg je zelf. Bijvoorbeeld met laptops en afspeellijsten, of misschien wel met professionele DJ’s. Het kan allemaal! Op deze manier voer je zelf de regie over jouw Silent Disco Avontuur en houd je alles zelf in de hand. Onze pakketten worden via PostNL of per koerier bezorgd, bij het bestellen kies je zelf voor de verzendwijze van jouw voorkeur.

Ja dat zal wel, maar hoe werkt het nou? Kan ik alles zelf installeren?

Onze doe-het-zelf Silent Disco pakketten worden Plug & Play geleverd; installatie is een fluitje van een cent met behulp van onze gebruikshandleiding!

Werken jullie met borg?

Wij hanteren geen borg omdat we een rotsvast vertrouwen hebben in de mensheid. Tot op heden is dit vertrouwen nog nooit geschaad, dit willen we graag zo houden. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Hier staan geen gekke dingen in, het belangrijkste aandachtspunt is dat je als huurder gedurende de volledige huurperiode verantwoordelijk bent voor het gehuurde. Voor elke beschadigde of niet-geretourneerde Silent Disco koptelefoon wordt achteraf €25 in rekening gebracht. Bedankt voor je begrip!

Hoe zit het nou precies met die verzending?

Afhankelijk van de omvang van je bestelling bieden we verschillende opties aan om je bestelling op de plaats van bestemming en na gebruik ook weer bij ons terug te krijgen. Kijk voor een volledig overzicht bij verzendopties.

Verzendkosten?

Afhankelijk van de omvang van je bestelling en de gekozen verzendoptie kunnen verzendkosten van toepassing zijn. De verzendkosten in je winkelmandje worden automatisch geüpdatet aan de hand van je keuzes.

Silent Disco huren: wat zit er in een pakket?

  • Het aantal koptelefoons waarvoor je gekozen hebt
  • Een gebruikshandleiding
  • Altijd 3 zenders + 220v adapters voor je Silent Disco huren
  • 3 XLR/RCA kabels (om professionele geluidsapparatuur mee aan te sluiten)
  • 3 RCA/RCA kabels (ook wel “tulp-kabels” genoemd, een veelgebruikte analoge aansluiting voor allerlei geluidsapparatuur)
  • 3 RCA/minijack kabels (om telefoons/tablets/laptops direct op de zenders aan te sluiten)

Met bovengenoemde items sluit je in een mum van tijd (plug & play) vrijwel elke geluidsdrager aan op de zenders. LET OP: wij leveren alleen bovengenoemde apparatuur, de (muzikale) invulling van de kanalen komt voor rekening van jou als huurder. Op die manier houd je jouw Silent Disco helemaal in eigen hand!

Bij postzendingen wordt ook meegeleverd

  • 1 retourlabel
  • 4 kabelbinders om de kist na gebruik weer mee te verzegelen

Bij meerdaagse huur wordt ook meegeleverd

  • USB-oplaadkabels (1 per 4 koptelefoons)
  • 220V-adapters (1 per 4 oplaadkabels)

Onze Silent Disco koptelefoons hebben een maximale accuduur van 6 – 8 uur.

Reserveren?

Reserveren kan heel eenvoudig met onze online reserveerhulp. Je geeft hier aan hoeveel koptelefoons je wilt huren en voor welke periode/dag/nacht. Het systeem zal direct aangeven of in deze periode nog voldoende beschikbaarheid is en welke kosten met jouw keuze gemoeid zijn.

Omdat we altijd eerst nog even zelf willen dubbelchecken of op de datum van jouw voorkeur wel écht voldoende koptelefoons en zenders beschikbaar zijn kun je in onze webshop wel reserveren maar niet direct afrekenen.

Zodra je reservering bij ons binnen is doen we ons uiterste best om deze zo snel mogelijk te controleren. In 99% van de gevallen heeft de computer het bij het rechte eind en zullen we de geplaatste reservering bevestigen. Indien op de datum van jouw voorkeur bij ons niet meer voldoende beschikbaarheid is denken we graag met je mee over een eventueel alternatief.

In de e-mail waarin we je reservering bevestigen vragen we je om al je gegevens nogmaals te controleren. Bij akkoord kun je de huurovereenkomst definitief maken door via de iDeal betaal-link in deze e-mail te betalen.

Betalen? en Silent Disco huren

Je kunt je bestelling veilig betalen via iDEAL. Betalen bij afhalen (alleen PIN) kan ook.

Annuleringsvoorwaarden?

Bij annulering van de overeenkomst of producten hieruit langer dan een week voorafgaand van a) de aanvang van de overeengekomen periode of b) verzending van het gehuurde door verhuurder – welke gebeurtenis dan ook eerder aanvangt – is huurder 25% van het factuurbedrag verschuldigd. Bij annulering van de overeenkomst of producten hieruit korter dan 1 week voorafgaand aan a) of b) is 50% van het factuurbedrag verschuldigd , bij annulering korter dan 2 dagen voorafgaand aan a) of b) 75%, bij annulering binnen 24 uur voorafgaand aan a) of b) zal 100% in rekening worden gebracht. Annuleringsvoorwaarden bij Silent Disco huren

Herroepingsrecht?

Op al onze overeenkomsten is de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen van toepassing. Dit betekent dat je je ook ná het bevestigen van je reservering nog zonder opgave van redenen mag bedenken.
Echter, op al onze overeenkomsten zijn ook bovengenoemde annuleringsvoorwaarden van toepassing. Bij overeenkomsten waarbij datum van reserveren en datum van huur minder dan 14 dagen uit elkaar liggen dien je als huurder af te zien van je herroepingsrecht. Indien dit op jouw order van toepassing is zullen we je hier altijd op wijzen. Herroepingsrecht bij Silent Disco huren

Algemene voorwaarden?  

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Hier staan geen gekke dingen in, het belangrijkste aandachtspunt is dat je als huurder gedurende de volledige huurperiode verantwoordelijk bent voor het gehuurde. Voor elke beschadigde of niet-geretourneerde Silent Disco koptelefoon wordt achteraf €25 in rekening gebracht. Bedankt voor je begrip! Algemene voorwaarden bij Silent Disco huren

Privacy? bij Silent Disco huren

Wij zijn ons ervan bewust dat je door een reservering bij ons te plaatsen vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. In ons privacy statement laten we je weten welke gegevens we verzamelen wanneer je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring proberen te verbeteren.

Silent Disco Huren: meer informatie