Silent Disco: wij zitten erop.

De afgelopen jaren ontvingen we ruim 25.000 bezoekers op onze steevast uitverkochte Silent Disco evenementen en dansten we op de meest onwaarschijnlijke plekken. 

Het begon allemaal met een droom. We droomden van dansen onder de sterren, op daken en in parken. Op bijzondere locaties waar door geluidsoverlast normaal niet zo snel een evenement zou kunnen plaatsvinden. 

We wilden dansen op house, funk, disco, techno én guilty pleasures en we droomden van een dansvloer waarop mensen met al die verschillende voorkeuren naast elkaar zouden staan. 

Bezoekers van DANSVOER Silent Disco editie Geheime Tuin

Zelf een Silent Disco organiseren

Onze Silent Disco evenementen zijn inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het Rotterdamse culturele aanbod en daar zijn we heel trots op! Maar succes en plezier zit ‘m zeker niet altijd in grote bezoekersaantallen. Want hoe leuk zijn ook de feestjes in een intieme setting, met een klein groepje vrienden? Juist. 

Daarom kun je onze Silent Disco koptelefoons ook huren, voor eigen feestjes of evenementen. Ruim 1500 tevreden klanten gingen je al voor!


Mega goede service en kwaliteit! De medewerkers zijn ontzettend lief en behulpzaam! Hier kunnen andere bedrijven zeker van leren. De apparatuur was top en makkelijk in gebruik! Wij hebben een top weekend gehad dankzij jullie!

Sharita Toonen
30-07-2020
Tweede keer dat ik koptelefoons had besteld. Dit keer kwam de vraag of ik de bestelling wilde ophalen, zodat zeker was dat ik de spullen op tijd in huis had i.v.m. de drukte bij PostNL. Fijne klantenservice en ze denken echt met je mee. En niet onbelangrijk; de spullen werken prima en het is super makkelijk te installeren. Zeker een aanrader dus!

Ellen van der Maas
11-01-2021
Hartelijk dank weer voor het keurig op tijd versturen van het pakket, dat het zo netjes ingepakt zit, dat alles het doet en dat de retour procedure zo eenvoudig is. Complimenten voor hoe jullie dit doen!
Het zal vast niet de laatste keer zijn geweest dat we jullie silent disco huren, dus tot ziens!


Erik
02-07-2021

Wat krijg je precies
als je een Silent Disco
bij ons huurt?

 • Altijd 3 zenders, dus 3 kanalen. RoodGroenBlauw
 • Lichtgevende RGB Silent Disco koptelefoons
 • Zelf kiezen hoeveel koptelefoons je precies wilt
 • Vanaf 10 koptelefoons, tot wel 1000 stuks
 • Altijd een aantal reserve koptelefoons
 • Zorgvuldig schoongemaakt en opgeladen
 • Kabels om laptop, telefoon of DJ-set aan te sluiten
 • Eenvoudig zelf aan te sluiten: Plug & Play
 • ± 8 uur luisterplezier
 • Alles verpakt in een stevig plastic krat
 • Direct tarieven & bestellen
 • Geen borg
 • Gratis verzonden via PostNL óf
 • Gratis afhalen in Rotterdam
 • Telefonische klantenservice
 • Hulp bij Silent Disco crises. Ook in het weekend 🙂

Jouw eigen Silent Disco geregeld in een handomdraai?

Bespaar jezelf een eindeloze zoektocht over het wereldwijde web en laat de voorpret voor jouw fotogenieke feestje alvast beginnen. Uiteindelijk willen wij gewoon dat jij een fantastische ervaring hebt, en daar gaan we behoorlijk ver voor.

Dus laat ons het regelen vanaf hier! Ruim 1500 tevreden klanten gingen je voor 🙂


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik reserveren?

Hoe werkt het verzenden en retourneren?

Kan ik de koptelefoons ook huren voor meerdere dagen?

Ik wil de koptelefoons huren om één keer te gebruiken, maar het pakket is meerdere dagen in mijn bezit. Moet ik voor meerdere dagen betalen?

Hebben jullie ook zenders met ingebouwde accu?

Hoe werkt het aansluiten?

Werken jullie met borg?

Het antwoord op mijn vraag staat hier niet bij!


Evenement voor 1500 man georganiseerd waarvan we een aparte area als Silent Disco hadden bekleed. Zowel jeugd als de volwassenen hebben zich fantastisch vermaakt, echt niet normaal hoeveel positieve reacties we terug hebben gekregen!!! Ook de service en het contact met DANSVOER was fantastisch (Tessa bedankt!)! Nul problemen ervaren maar mochten deze wel voorvallen dan ben ik ervan overtuigd dat ze deze goed en direct oplossen

Spurriezeiers Stiphout
08-03-2019
Geluidskwaliteit van de koptelefoons is perfect. Het aansluiten van het systeem is eenvoudig en alles werkt top. Compleet buiten de schuld van Dansvoer om is het pakket vertraagd getaakt in de post. Dit werd keurig gezien door Dansvoer en ik kreeg dezelfde dag nog een vervangend pakket. Super geregeld!

Kristi
30-06-2020
Wat een helden! Wat een service! Door fouten bij PostNL waren onze 2 pakketten vertraagd. Dansvoer is op de dag dat wij het feest hadden helemaal naar het zuiden gereden om alsnog de headphones te brengen. Ons feest was gered!

Het retourzenden is ook super geregeld!

Dansvoer bedankt voor jullie topservice.

Bart Jacobs
08-07-2018