Hoe werkt het?

Met een van onze doe-het-zelf pakketten organiseer je heel eenvoudig je eigen Silent Disco / Silent Movie / Silent Seminar / Silent Audiotour / Silent Yoga. Wij regelen de zenders, koptelefoons en de benodigde bekabeling, voor de invulling van de drie beschikbare kanalen zorg je zelf. Bij een Silent Disco doe je dat bijvoorbeeld met laptops en afspeellijsten, of misschien wel met professionele DJ’s. Het kan allemaal! Op deze manier voer je zelf de regie over jouw avontuur en houd je alles zelf in de hand.

Toch graag even overleggen of op zoek naar muzikale of technische tips & tricks? Bel of mail ons gerust, we denken graag met je mee!

Wat is het verschil tussen de reguliere en de mobiele pakketten?

De zenders die bij de reguliere doe-het-zelf Silent Disco pakketten worden meegeleverd, werken op stroom (220V) en hebben een RCA/RCA (tulp) input waarop zowel telefoons en laptops als professionele audio apparatuur kan worden aangesloten.

Voorbeelden van toepassingen:

 • Silent Disco op vaste locatie (met gebruik van 220V)
 • Silent Movie
 • Silent Seminar

De zenders in onze mobiele [draadloze] doe-het-zelf pakketten zijn uitgerust met een accu én een dasspeld microfoon en hebben een Bluetooth en minijack input waardoor telefoon/tablet/laptop heel eenvoudig en op elke gewenste locatie kan worden aangesloten.

Voorbeelden van toepassingen:

 • Silent Disco op locatie zonder stroom [park – strand etc.] met gebruik van telefoon/tablet als muziekbron
 • Silent Audiotour (bijv. in musea of als stadstour)
 • Silent Locatievoorstellingen (dans)
 • Silent Yoga

In een doe-het-zelf-pakket tref je aan:

Silent Disco & Silent Movie & Silent Seminar (zenders op stroom)
 • Het aantal koptelefoons waarvoor je gekozen hebt
 • Een gebruikshandleiding
 • 3 zenders + 220v adapters (deze zenders dienen aangesloten te worden op het lichtnet)
 • 3 XLR/RCA kabels (om professionele geluidsapparatuur mee aan te sluiten)
 • 3 RCA/RCA kabels (ook wel “tulp-kabels” genoemd, een veelgebruikte analoge aansluiting voor allerlei geluidsapparatuur)
 • 3 RCA/minijack kabels (om telefoons/tablets/laptops direct op de zenders aan te sluiten)

Met bovengenoemde items sluit je in een mum van tijd (plug & play) vrijwel elke geluidsdrager aan op de zenders. LET OP: wij leveren alleen bovengenoemde apparatuur, de (muzikale) invulling van de kanalen komt voor rekening van jou als huurder. Op die manier houd je jouw avontuur helemaal in eigen hand!

Mobiele Silent Disco & Silent Audiotour & Silent Yoga (draadloze zenders op accu)
 • Het aantal koptelefoons waarvoor je gekozen hebt
 • Een gebruikshandleiding
 • 3 mobiele zenders met ingebouwde accu & dasspeld microfoon
 • 3 heuptasjes om de zenders in op te bergen tijdens gebruik
 • 3 minijack kabels (om telefoons/tablets/laptops direct op de zenders aan te sluiten)

Met bovengenoemde items sluit je in een mum van tijd (plug & play) je telefoon/tablet/laptops aan op de zenders. LET OP: wij leveren alleen bovengenoemde apparatuur, de (muzikale) invulling van de kanalen komt voor rekening van jou als huurder. Op die manier houd je jouw avontuur helemaal in eigen hand!

Bij postzendingen wordt ook meegeleverd

 • 1 retourlabel
 • 4 kabelbinders om de kist na gebruik weer mee te verzegelen

Bij meerdaagse huur wordt ook meegeleverd

Silent Disco & Silent Movie & Silent Seminar (zenders op stroom)
 • USB-oplaadkabels (1 per 4 koptelefoons)
 • 220V-adapters (1 per 4 oplaadkabels)

Onze koptelefoons hebben een maximale accuduur van 6 – 8 uur.

Mobiele Silent Disco & Silent Audiotour & Silent Yoga (draadloze zenders op accu)
 • USB-oplaadkabels (1 per 4 koptelefoons)
 • 220V-adapters (1 per 4 oplaadkabels)
 • Opladers voor mobiele zenders

Onze koptelefoons hebben een maximale accuduur van 6 – 8 uur. De accu’s van onze mobiele zenders gaan ongeveer 8 uur mee.

Installatie

Installatie van onze doe-het-zelf-pakketten is een fluitje van een cent met behulp van onze gebruikshandleiding!

Reserveren

Reserveren kan heel eenvoudig met onze online reserveerhulp voor reguliere of mobiele pakketten. Je geeft hier aan hoeveel koptelefoons je wilt huren en voor welke periode/dag/nacht. Het systeem zal direct aangeven of in deze periode nog voldoende beschikbaarheid is en welke kosten met jouw keuze gemoeid zijn.

Omdat we altijd eerst nog even zelf willen dubbelchecken of op de datum van jouw voorkeur wel écht voldoende koptelefoons en zenders beschikbaar zijn kun je in onze webshop wel reserveren maar niet direct afrekenen.

Zodra je reservering bij ons binnen is doen we ons uiterste best om deze zo snel mogelijk te controleren. In 99% van de gevallen heeft de computer het bij het rechte eind en zullen we de geplaatste reservering bevestigen. Indien op de datum van jouw voorkeur bij ons niet meer voldoende beschikbaarheid is denken we graag met je mee over een eventueel alternatief.

In de e-mail waarin we je reservering bevestigen vragen we je om al je gegevens nogmaals te controleren. Bij akkoord kun je de huurovereenkomst definitief maken door via de iDeal betaal-link in deze e-mail te betalen.

Betalen

Je kunt je bestelling veilig betalen via iDEAL. Vooraf overboeken of betalen bij afhalen (alleen PIN) kan ook.

Verzenden / ophalen / bezorgen

Afhankelijk van de omvang van je bestelling bieden we verschillende opties aan om je bestelling op de plaats van bestemming en na gebruik ook weer bij ons terug te krijgen. Zo is het mogelijk om je pakket op een adres naar keuze of bij een PostNL locatie te laten bezorgen of het pakket zelf bij ons op te halen. Klik HIER voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden, voorwaarden en tarieven. 

Verzendkosten

Afhankelijk van de omvang van je bestelling en de gekozen verzendwijze kunnen verzendkosten van toepassing zijn. De verzendkosten in je winkelmandje worden automatisch geüpdatet aan de hand van je keuzes. Klik HIER om vooraf alvast een overzicht te krijgen van alle mogelijkheden, voorwaarden en tarieven.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering van de overeenkomst of producten hieruit langer dan een week voorafgaand van a) de aanvang van de overeengekomen periode of b) verzending van het gehuurde door verhuurder – welke gebeurtenis dan ook eerder aanvangt – is huurder 25% van het factuurbedrag verschuldigd. Bij annulering van de overeenkomst of producten hieruit korter dan 1 week voorafgaand aan a) of b) is 50% van het factuurbedrag verschuldigd , bij annulering korter dan 2 dagen voorafgaand aan a) of b) 75%, bij annulering binnen 24 uur voorafgaand aan a) of b) zal 100% in rekening worden gebracht.

Herroepingsrecht

Op al onze overeenkomsten is de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen van toepassing. Dit betekent dat je je ook ná het bevestigen van je reservering nog zonder opgave van redenen mag bedenken.
Echter, op al onze overeenkomsten zijn ook bovengenoemde annuleringsvoorwaarden van toepassing. Bij overeenkomsten waarbij datum van reserveren en datum van huur minder dan 14 dagen uit elkaar liggen dien je als huurder af te zien van je herroepingsrecht. Indien dit op jouw order van toepassing is zullen we je hier altijd op wijzen.

Algemene voorwaarden & Borg

Wij hanteren geen borg omdat we een rotsvast vertrouwen hebben in de mensheid. Tot op heden is dit vertrouwen nog nooit geschaad, dit willen we graag zo houden. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Hier staan geen gekke dingen in, het belangrijkste aandachtspunt is dat je als huurder gedurende de volledige huurperiode verantwoordelijk bent voor het gehuurde. Voor elke beschadigde of niet-geretourneerde koptelefoon wordt achteraf €25 in rekening gebracht. Bedankt voor je begrip!

Privacy

Wij zijn ons ervan bewust dat je door een reservering bij ons te plaatsen vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. In ons privacy statement laten we je weten welke gegevens we verzamelen wanneer je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring proberen te verbeteren.