Wij zijn DANSVOER

Zoals boeken voer zijn om te lezen, zijn wij het voer om op te dansen. Jong, oud, groot, klein, avonturier of een kat uit de boom kijker; wij heten je graag welkom bij onze Silent Disco avonturen. In de zomer vind je onze evenementen in het park, op het strand of op het dak. Dan dansen we de lange zomernacht in met nieuwe en oude vrienden. In de winter schaatsen we de ijsbaan op voor een warm winters avontuur in donkere dagen.

Wat wij doen

Naast het organiseren van Silent Disco avonturen helpen wij graag evenement-organisatoren, van groot tot klein, van huiskamer tot festival, bij het organiseren van een eigen avontuur. Wij adviseren vanuit onze ervaring, steken onze handen uit de mouwen en beantwoorden de gekste vragen.

Wat wij óók doen

Is het bij jullie dan altijd feest? Op ons kantoor? JA! Maar onze materialen worden ook voor hele serieuze zaken ingezet. Denk aan beurzen of congressen. Wij zijn er juist ook voor de momenten dat er met extra veel zorg en aandacht moet worden geluisterd. Wij luisteren dan ook graag met extra veel zorg en aandacht naar deze specifieke wensen.