Geplaatst op 2 reacties

Update DANSVOER ON ICE

Bezoeker DANSVOER ON ICE Silent Disco evenement wordt na een val op het ijs overeind geholpen

Lieve DANSVOERders,

Het afgelopen weekend is ons vaak de vraag gesteld of de maatregelen die afgelopen vrijdag werden aangekondigd gevolgen hebben voor ons DANSVOER ON ICE evenement op 18 december. En in hoeverre deze maatregelen invloed hebben op de start van de kaartverkoop welke gepland stond voor vandaag om 12:00. Terechte vragen welke ons de afgelopen dagen behoorlijk bezig gehouden hebben! 

De realiteit is dat we gewoon niet weten hoe de situatie over vijf weken zal zijn en of het tegen die tijd toegestaan zal zijn om ons evenement plaats te laten vinden. Maar de realiteit is óók dat twee jaar stilzitten ons allemaal niet in de koude kleren is gaan zitten. We willen zó graag, dat we nog niet bereid zijn om een streep te zetten door onze datum van 18 december. En laten we eerlijk zijn, hoe ontzettend welkom zou dit feestje zijn wanneer over drie weken de wereld weer van het slot mag?

Verder lezen Update DANSVOER ON ICE
Geplaatst op Geef een reactie

Save the date!

Bezoeker van DANSVOER Silent Disco evenement bij Schaatsbaan Rotterdam danst met een koptelefoon op

Een jaar om nooit te vergeten!


Twee jaar eigenlijk, om precies te zijn. Maar ach wie houdt dat nog bij tegenwoordig 😉

Twee jaar lang hebben we ons koest gehouden, afgewacht, overleefd en ons keurig beperkt tot het buitenzetten van de eigen bloemetjes. We gaan niet liegen; dat waren soms prachtig mooie bloemen, maar er zitten grenzen aan de entertainmentwaarde van ons meubilair. En anders toch zeker wel aan de tolerantie van onze buren ten aanzien van de zoveelste [not so] Silent Disco in het pand. (Voor wie hierdoor juist geïnspireerd raakt: het is nog steeds gewoon een optie om je eigen Silent Disco te organiseren, kijk maar hier).

Verder lezen Save the date!