Geplaatst op

Silent Disco Pop-up avontuur tijdens Museumnacht010 – 5 jaar DANSVOER

Wie niet weg is, is gezien! Een avondje op pad met DANSVOER tijdens Museumnacht010. Wij hadden wel zin in wat Kunst en Cultuur. Dus verstopten wij ons op Museumnacht010. Heb jij ons gevonden?

We begonnen de avond op het Willemsplein. Op deze plek vertrokken alle pendelbussen naar de deelnemende locaties. Waar zouden we naartoe gaan? In een bus stappen en kijken waar we uitkomen? We besloten dat we eerst het Maritime Museum wilde bezoeken. Aangezien deze locatie op loopafstand was, besloten we voor nu de benenwagen te pakken.

feestelijk dansen door de stad Rotterdam met silent disco koptelefoons
Feestelijk wandelen en dansen door Rotterdam met koptelefoons

We kwamen aan bij het Maritime Museum. Ondanks dat de avond nog jong was, wilden bezoekers al volop meedoen met de pop-up; LEUK! We sloten onze draadloze pop-up karaoke aan, hadden een kanaal met verzoeknummertjes en een kanaal met house/disco.

KARAOKE? Ja, karaoke! Klinkt wel heel erg leuk! Maar: na welgeteld twee nummertjes gezongen te hebben viel plots de afstandbediening van het apparaat op de grond. NEE! Zoals verwacht loopt alles anders, zo ook tijdens de pop-up. Hier eindigde het leuke idee van de karaoke. Maar niet getreurd, alles is te repareren. Volgende ronde draait de karaoke gewoon weer mee. Er was genoeg leuks om op de dansen!

We dansten de avond verder in. Het werd hoe later hoe leuker en eigenlijk wilde we niet meer weg. Van het oorspronkelijke idee om op doorreis te zijn was na al die gezelligheid weinig meer over. Toch komt aan al het goede een eind. Om 10 uur besloten we dat de reis verder zou gaan zonder koptelefoons zodat we zelf ook nog wat musea konden bezoeken. Tot de volgende keer?

Bedankt voor het spelen, bedankt voor 5 jaar DANSVOER!

Zelf een silent disco avontuur organiseren? Kijk hier! Vragen? Wij denken graag met je mee. Neem contact op!