Silent Disco Keuzehulp

Met een van onze doe-het-zelf pakketten organiseer je heel eenvoudig je eigen Silent Disco Avontuur. Of je nu een Silent Disco set wilt huren voor thuis of voor op locatie. Onze doe-het-zelf pakketten zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Vergelijk de verschillen met onze Silent Disco keuzehulp:

Cartoon tekening van Silent Disco zender op stroom

DRAADLOZE KOPTELEFOONS

SILENT DISCO ZENDERS

OP STROOM

DOE-HET-ZELF PAKKET

Maak van jouw huisfeestverjaardagbedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, evenement of bruiloft een onvergetelijke ervaring.

v.a. €94,95 incl. btw

 • Draadloze koptelefoons
 • Zenders op stroom (220V)
 • Altijd 3 zenders, dus 3 kanalen.
 • Lichtgevende koptelefoons. Rood, groen en blauw
 • 10 tot 1000 koptelefoons, jij kiest het exacte aantal!
 • 6 – 8 uur luisterplezier
 • Zowel laptop/telefoon als professionele geluidsapparatuur aansluiten via RCA input (tulp)
 • Bezorging en retour via PostNL of per koerier. Gratis af te halen in Rotterdam

Silent Disco – Silent Seminar – Silent Movie

Cartoon tekening van Silent Disco zender op accu

DRAADLOZE KOPTELEFOONS

SILENT DISCO ZENDERS

MET ACCU & BLUETOOTH

DOE-HET-ZELF PAKKET

Dit mobiele pakket is ideaal voor op locaties zonder stroom. Denk aan een feestje op het strand of in het park. Ook te gebruiken voor rondleidingen en audiotours.

v.a. €129.60 incl. btw

 • Draadloze koptelefoons
 • Draadloze, draagbare zenders met accu voor ±8 – 10 uur gebruik
 • Telefoon/laptop/tablet aansluiten via Bluetooth of 3.5mm mini-jack kabel
 • Altijd 3 zenders, dus 3 kanalen.
 • Lichtgevende koptelefoons. Rood, groen en blauw
 • Standaard geleverd met 1 dasspeld microfoon per zender
 • 10 tot 1000 koptelefoons, jij kiest het exacte aantal!
 • 6 – 8 uur luisterplezier
 • Bezorging en retour via PostNL of per koerier. Gratis af te halen in Rotterdam

Silent Audiotour – Silent Locatievoorstelling – Silent Disco zonder stroom Silent Yoga – Portable Silent Disco – Draagbare Silent Disco – Silent Disco volledig draadloos

Cartoon die het bestelproces van een DANSVOER Silent Disco weergeeft


Het is dé manier om je huisfeestverjaardagbedrijfsfeest, bruiloftvrijgezellenfeest, congres, (stads)tourfilmavond of yogasessie tot een onvergetelijke ervaring te maken: koptelefoons voor Silent Disco huren! Met onze lichtgevende RGB LED-koptelefoons met 3 kanalen zorg je ervoor dat je gasten gegarandeerd nog lang napraten over jouw fotogenieke evenement! En dat allemaal zonder herrie met de buren!

Met een van onze doe-het-zelf pakketten organiseer je heel eenvoudig je eigen Silent Disco Avontuur. Of je nou een Silent Disco set wil huren voor thuis of voor op locatie. Bij ons huur je de zenders, koptelefoons en de benodigde bekabeling, voor de muziek zorg je zelf. Bijvoorbeeld met laptops en afspeellijsten, of misschien wel met professionele DJ’s. Het kan allemaal! Op deze manier voer je zelf de regie over jouw avontuur en houd je alles in eigen hand.

Veelgestelde vragen

DOE-HET-ZELF PAKKET OP STROOM

Hoe werkt het aansluiten?

Sluit de zenders aan op stroom. Sluit een telefoon, tablet of DJ apparatuur aan op de zender. Zet de koptelefoon aan en klaar! Kijk hier voor de volledige gebruikershandleiding.

Wat kan ik op de zender aansluiten?

Telefoon, tablet, laptop, maar ook DJ apparatuur. Er worden standaard 3 verschillende kabels meegeleverd. 3x XLR-RCA, 3x RCA-RCA, 3x RCA-mini jack.

Wat zit er precies in het pakket?

Het gewenste aantal koptelefoons, standaard 3 zenders en benodigde kabels. Voor meer informatie, bekijk de beschrijving op de productpagina hier!

DOE-HET-ZELF PAKKET OP ACCU

Hoe werkt het aansluiten?

Sluit de zenders aan op een apparaat met een 3,5mm mini-jack aansluiting of verbind via Bluetooth. Plug de microfoon in de zender. Zet de koptelefoon aan en klaar! Kijk hier voor de volledige gebruikershandleiding.

Wat kan ik op de zender aansluiten?

Alle apparaten met een 3,5mm mini-jack uitgang of mogelijkheid om te verbinden via Bluetooth (telefoon, tablet, laptop).

Wat zit er precies in het pakket?

Het gewenste aantal koptelefoons, standaard 3 zenders en dasspeld microfoons. Voor meer informatie, bekijk de beschrijving op de productpagina hier!

Hoe werkt het ophalen, verzenden en retourneren?

Afhankelijk van de omvang van je bestelling bieden we verschillende opties aan om je bestelling op de plaats van bestemming en na gebruik ook weer bij ons terug te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor levering via PostNL (€18,15 incl. BTW). Je pakket wordt dan minimaal 1 werkdag voor gebruik geleverd en moet de werkdag na gebruik weer op de post. Het is ook mogelijk om het pakket zelf bij ons op te halen en te retouren naar ons kantoor in Rotterdam (gratis). Dat kan op werkdagen tussen 16:00 – 18:00. Het is ook mogelijk om het pakket per koerier te verzenden en retourneren. De kosten voor een koeriersdienst kun je automatisch berekenen in het bestelproces. Bekijk hier alle transportopties uitgelegd met voorbeelden.

Geven de koptelefoons licht?

Ja! Rood, groen of blauw. Op de koptelefoon kun je zelf kiezen naar welk kanaal je luistert. Zo is er voor ieder wat wils!

Passen kinderen de koptelefoons ook?

Ja!

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan heel eenvoudig met onze online reserveerhulp voor reguliere of mobiele pakketten. Je geeft hier aan hoeveel koptelefoons je wilt huren en voor welke periode/dag/nacht. Het systeem zal direct aangeven of in deze periode nog voldoende beschikbaarheid is en welke kosten met jouw keuze gemoeid zijn. Omdat we altijd eerst nog even zelf willen dubbelchecken of op de datum van jouw voorkeur wel écht voldoende koptelefoons en zenders beschikbaar zijn kun je in onze webshop wel reserveren maar niet direct afrekenen. Zodra je reservering bij ons binnen is doen we ons uiterste best om deze zo snel mogelijk te controleren.

Kan ik de koptelefoons ook huren voor meerdere dagen?

Ja! Selecteer in het bestelproces de dagen dat je van plan bent de koptelefoons te gebruiken, wij leveren bij meerdaags gebruik de benodigde opladers mee.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt je bestelling veilig betalen via iDEAL. Betalen bij afhalen (alleen PIN) kan ook.

Werken jullie met borg?

Wij hanteren geen borg omdat we een rotsvast vertrouwen hebben in de mensheid. Tot op heden is dit vertrouwen nog nooit geschaad, dit willen we graag zo houden. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Hier staan geen gekke dingen in, het belangrijkste aandachtspunt is dat je als huurder gedurende de volledige huurperiode verantwoordelijk bent voor het gehuurde. Voor elke beschadigde of niet-geretourneerde koptelefoon wordt achteraf €25 in rekening gebracht. Bedankt voor je begrip!

Wat is het verschil tussen een zenderpakket op stroom en een zenderpakket op accu?

De zenders die bij de doe-het-zelf Silent Disco pakket op accu worden meegeleverd, werken zonder stroom. Deze zenders zijn uitgerust met een accu én een dasspeld microfoon en hebben een Bluetooth en 3,5mm mini-jack input waardoor telefoon/tablet/laptop heel eenvoudig en op elke gewenste locatie kan worden aangesloten. Dit pakket kan gebruikt worden voor een Silent Disco op locaties zonder stroom (park / strand), Silent Audiotour, Silent Locatievoorstelling (dans), Silent Wandeling en Silent Yoga. De zenders uit dit pakket kunnen niet worden aangesloten op professionele DJ-Apparatuur.

De zenders die bij het doe-het-zelf Silent Disco pakket op stroom worden meegeleverd, werken met een stekker (220V) en hebben een RCA/RCA (tulp) input waarop zowel telefoons en laptops als professionele audio apparatuur kan worden aangesloten. Deze kun je gebruiken voor een Silent Disco op vaste locatie, Silent Movie en een Silent Seminar of Congres.

Boven aan deze pagina hebben we de specificaties van de twee verschillende pakketten naast elkaar op een rijtje gezet in onze Silent Disco keuzehulp.

Annuleringsvoorwaarden?

Bij annulering van de overeenkomst of producten hieruit langer dan een week voorafgaand van a) de aanvang van de overeengekomen periode of b) verzending van het gehuurde door verhuurder – welke gebeurtenis dan ook eerder aanvangt – is de huurder 25% van het factuurbedrag verschuldigd. Bij annulering van de overeenkomst of producten hieruit korter dan 1 week voorafgaand aan a) of b) is 50% van het factuurbedrag verschuldigd , bij annulering korter dan 2 dagen voorafgaand aan a) of b) 75%, bij annulering binnen 24 uur voorafgaand aan a) of b) zal 100% in rekening worden gebracht.

Herroepingsrecht?

Op al onze overeenkomsten is de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen van toepassing. Dit betekent dat je je ook ná het bevestigen van je reservering nog zonder opgave van redenen mag bedenken.
Echter, op al onze overeenkomsten zijn ook bovengenoemde annuleringsvoorwaarden van toepassing. Bij overeenkomsten waarbij datum van reserveren en datum van huur minder dan 14 dagen uit elkaar liggen dien je als huurder af te zien van je herroepingsrecht. Indien dit op jouw order van toepassing is zullen we je hier altijd op wijzen.

Algemene voorwaarden?  

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Hier staan geen gekke dingen in, het belangrijkste aandachtspunt is dat je als huurder gedurende de volledige huurperiode verantwoordelijk bent voor het gehuurde. Voor elke beschadigde of niet-geretourneerde Silent Disco koptelefoon wordt achteraf €25 in rekening gebracht. Bedankt voor je begrip! 

Privacy?

Wij zijn ons ervan bewust dat je door een reservering bij ons te plaatsen vertrouwen in ons stelt. Daarom zien wij het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. In ons privacy statement laten we je weten welke gegevens we verzamelen wanneer je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring proberen te verbeteren.