Geplaatst op

DANSVOER – verrassing!

Stilzitten? Dat gaan we natuurlijk NIET doen. Tijd voor wat leven in de brouwerij! Wat dan precies? Het begon allemaal vorige week in de hal van het DANSVOER thuiswerk-front.

Donderdag 19 maart – 9:00
”Hallo lieve buren, zijn jullie toevallig thuis dit weekend? Zouden jullie het leuk vinden als wij vrijdag om 20:00 een verrassing heb voor IEDEREEN?”

Na het ophangen van de brief snelde ik weer naar boven om vanaf een veilige afstand toch even het tafereeltje wat zich beneden afspeelde te bekijken. ”He wat is dit? Volgens mij komt dit van de bovenste verdieping!” Voorzichtig schreven de eerste buren zich in. Wie ze waren? Geen idee, wij hebben eigenlijk nog nooit iedereen uit onze flat ontmoet! Dat maakte het wel spannend. Wat als ze de verrassing helemaal niets vinden?

Er volgde meer inschrijvingen, LEUK! En toen? Geen zorgen. Het is hier niet Italië, we gaan niet met een blokfluit beneden aan de flat staan. Wij zijn natuurlijk niet voor niets DANSVOER. En zo begon de voorbereiding. Uiteraard is alles heel zorgvuldig voorbereid met de adviezen van het RIVM in het achterhoofd. Er zat een briefje bij met uitleg, nog een beetje confetti hier en daar en.. PERFECT!

Vrijdag 20 maart – 19:45 | DING DONG
TIJD VOOR DE ONTHULLING! Zou iedereen thuis zijn? Zou iedereen meedoen? Tijd om de verrassingen aan de deur te hangen, aan te bellen en weg te wezen!

15 minuten later
JA! Quarantaine Silent Disco! Op de eerste balkonnetjes verschenen vrolijk kleurende koptelefoons. Verzoeknummertjes kwamen binnen via WhatsApp. Er werd gezongen, er werd gedanst. Er was een mini vuurwerkshow (lees, sterretjes). En even, voor een klein moment, werd alle gekte vergeten en was alles normaal maar toch een beetje anders.

Lieve bewoners van de flat, onwijs bedankt voor het buitenspelen en de lieve bedankt-briefjes. Wij hebben onwijs genoten van jullie allemaal. Tot de volgende keer?

Voor ons even geen evenementen en boekingen helaas… Ons een steuntje in de rug geven? In onze webshop vind je allemaal toffe producten. Zoals een heerlijke quarantaine trui, een verrassing voor een jarige of gastenlijstplekken. Steun DANSVOER door deze gekke tijd heen! Tot snel!