COVID-19

Gezien de huidige situatie omtrent COVID-19 zien wij ons genoodzaakt om onze dienstverlening aan te passen. Het is op dit moment alleen mogelijk om onze materialen te huren wanneer de gezondheid en veiligheid van alle deelnemers aan de beoogde Silent Disco gewaarborgd kunnen worden. En in sommige gevallen kan dat echt! Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een Silent Disco met huisgenoten of een Silent Disco op alle balkons of in alle tuinen van de buurt, waarbij alle bewoners in de eigen ruimte blijven. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat onze materialen worden ingezet om groepsvorming in welke vorm dan ook te faciliteren. We vertrouwen erop dat iedereen hierin zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt. 

Binnen ons bedrijf worden de richtlijnen van het RIVM nauwgezet opgevolgd. Waar nodig zijn extra maatregelen getroffen, zodat de gezondheid en veiligheid van onze werknemers én klanten ten alle tijden gewaarborgd zijn. Zo worden bij elk DOE-HET-ZELF pakket extra instructies aangeleverd en worden onze materialen uiteraard (zoals gewoonlijk) zorgvuldig gedesinfecteerd voor elk gebruik.

Overweeg je om een Silent Disco te organiseren en wil je graag even sparren over waar rekening mee te houden? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Wat zijn de kosten?

Om een indicatie van de prijs te geven:
Een pakket van 100 koptelefoons met drie zenders kost €5,- euro per koptelefoon. Een Silent Disco organiseren kan al vanaf 10 koptelefoons. Voor tarieven en beschikbaarheid van onze doe-het-zelf pakketten kun je terecht op deze pagina. Je vult het aantal gewenste koptelefoons in. Daarna klik je op de datum of periode waarop je het pakket wenst te gebruiken. Bij voldoende beschikbaarheid zal ons systeem direct het huurtarief van het desbetreffende pakket aangeven.


Hieronder alvast enkele adviezen om in overweging te nemen 🙂