Update woensdag 26 januari 2022

Lieve dansvoerders,

Aan de onzekerheid is een einde gekomen, maar helaas niet met de uitkomst waarop we gehoopt hadden. Ondanks het pakket aan versoepelingen dat op 25 januari werd aangekondigd, kan DANSVOER ON ICE tot onze spijt niet doorgaan.

Het algehele evenementenverbod is weliswaar opgeheven, maar evenementen zonder een vaste zitplaats zijn nog altijd niet toegestaan. Daardoor én vanwege de verplichte uiterste eindtijd van 22:00 kan ons evenement helaas niet plaatsvinden zoals we het voor ogen hebben.

Refunds
Zoals afgesproken gaan we niet schuiven met begin- en eindtijd of programma om het evenement in aangepaste vorm tóch door te kunnen laten gaan. Dat betekent dat alle kaartkopers het aankoopbedrag van de door hen aangeschafte tickets minus servicekosten (€1,60 per ticket) retour zullen ontvangen. We gaan ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Hopelijk tot gauw!

Liefs,
team DANSVOER


Indien DANSVOER ON ICE wegens aanhoudende of aangescherpte corona-maatregelen op 5 februari niet door mag gaan, dan ontvangen alle kaartkopers een refund voor het aankoopbedrag minus servicekosten (€1,60 per terugbetaald ticket).