Laatste update woensdag 26 januari 2022


Lieve dansvoerders,

Aan de onzekerheid is een einde gekomen, maar helaas niet met de uitkomst waarop we gehoopt hadden. Ondanks het pakket aan versoepelingen dat op 25 januari werd aangekondigd, kan DANSVOER ON ICE tot onze spijt niet doorgaan.

Het algehele evenementenverbod is weliswaar opgeheven, maar evenementen zonder een vaste zitplaats zijn nog altijd niet toegestaan. Daardoor én vanwege de verplichte uiterste eindtijd van 22:00 kan ons evenement helaas niet plaatsvinden zoals we het voor ogen hebben.

Refunds
Zoals afgesproken gaan we niet schuiven met begin- en eindtijd of programma om het evenement in aangepaste vorm tóch door te kunnen laten gaan. Dat betekent dat alle kaartkopers het aankoopbedrag van de door hen aangeschafte tickets minus servicekosten (€1,60 per ticket) retour zullen ontvangen. We gaan ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Hopelijk tot gauw!

Liefs,
team DANSVOER


Aftermovie DANSVOER ON ICE 2019

DANSVOER ON ICE – De Reünie

Precies twee jaar hebben we ons koest gehouden. Al die tijd was er van samen spelen nauwelijks sprake en speelden alle avonturen zich af rondom onze eigen bubbels.

En potverfluitjes wat hebben we het gemist!

Het lachen, de guilty pleasures, het meeblèren, de (uit)glijers, de zeehonden, de blauwe plekken, de keuzestress want hee jij zit op rood, de biertjes, OK nog eentje dan, de dansjes, het vallen, weer opstaan, de glühwein, het buitenspelen, de fashion statements én het totale gebrek daaraan, de skipakken, de glitters die nog maanden uit alle hoeken en gaten te voorschijn komen, maar bovenal: JULLIE!

Wat was het fantastisch om bij elk evenement weer bekende gezichten te spotten en steeds weer met meer vrienden naar huis te gaan dan waarmee we gekomen waren. Wij zijn enorm toe aan een reünie en we hopen echt heel erg dat we jullie allemaal weer gaan zien op de schaatsbaan ❤️


Achter de knoppen
op blauw – rood – groen

Foto van Pierre Hagelaars (The Policy) gemaakt tijdens een DANSVOER ON ICE Silent Disco evenement
The Policy
Arthouse
DANSBAR
Alles wat je gemist hebt en meer
DANSVOER à la Carte
Verzoekjes op recept!

Extra’s naast de knoppen

Extra veel zeehond
Met hier en daar een verrassing


Tickets

€19,50
exclusief schaatshuur – inclusief toegang schaatsbaan & koptelefoon & servicekosten

€25,50
inclusief schaatshuur & toegang schaatsbaan & koptelefoon & servicekosten


Facebook

We weten het, je zit nooit meer op facebook. Maar een goede dosis voorpret is het halve werk en het is nou eenmaal leuk om te zien wie er allemaal nog meer heel veel zin heeft in dit feestje. En handig om in de gaten te houden, want als er vanuit ons iets te melden valt dan doen we het hier.


Spelregels

  • 18+
  • 18:00 – 23:59
  • Toegang op vertoon van geldig toegangsbewijs + geldig coronatoegangsbewijs + ID bewijs
  • Eigen schaatsen zijn van harte welkom (geen noren) maar schaatsen huren kan ook.
  • Als je schaatsen wilt huren, dan reserveer je je schaatsen direct in de voorverkoop. Je kiest dan bij het kopen van je kaartje voor een ticket inclusief schaatshuur.
  • Je huurt schaatsen in de maat waarvoor je een kaartje hebt gekocht (geen andere maat), zorg er dus voor dat je bij het bestellen voor de juiste maat kiest!
  • Schade bij verloren/kapotte schaatsen: €50
  • Op de baan zijn handschoenen verplicht!
  • Het terrein is volledig cashless, zorg dus dat je met PIN kunt betalen aan de bar.

Corona check

We doen ons uiterste best om de informatie op deze pagina up-to-date te houden, maar we weten allemaal; binnen het huidige beleid kunnen de regels zo maar ineens veranderen. Houd daarom ook vooral zelf de websites van www.rijksoverheid.nl en www.coronacheck.nl in de gaten voor de meest actuele informatie omtrent het vereiste coronatoegangsbewijs.


Veelgestelde vragen

Tickets & Schaatshuur
Als je schaatsen wilt huren kies je bij het kopen van je kaartje direct voor een ticket inclusief schaatshuur (€25,50), bij de schaatsbaan huur je dan op vertoon van je ticket je schaatsen. Kies bij het bestellen van je tickets voor de juiste maat! Alleen dan weet je zeker dat er schaatsen in jouw maat voor je gereserveerd worden. Eigen schaatsen zijn uiteraard ook welkom (geen noren). Als je je eigen schaatsen meeneemt (of überhaupt niet wilt schaatsen) kies je voor een kaartje exclusief schaatshuur (€19,50).

Er zijn geen schaatsen meer in mijn maat!
Het aantal huurschaatsen is beperkt. Om er zeker van te zijn dat niemand betaalt voor schaatsen en vervolgens misgrijpt omdat er toevallig 300 mensen met maat 43 rondlopen, wordt elk paar beschikbare schaatsen in de voorverkoop maar 1x verhuurd. Dus OP = OP. Wanneer gebruikte schaatsen weer worden ingeleverd kunnen ze ter plaatse wel weer opnieuw worden verhuurd (€6,00), hiervoor geldt wie het eerst komt die het eerst maalt.

Ik kan niet schaatsen!
Ook zonder schaatsen kan er gedanst worden. Een deel van het terrein is ijs en glij vrij.

Ik wil niet schaatsen maar wel dansen
Dat kan! Kies voor een ticket exclusief schaatshuur. Daarmee verschaf je jezelf toegang tot het terrein en leen je een koptelefoon. Er kan naast het ijs naar hartenlust gedanst worden, inclusief gratis leedvermaak.

Is er een dresscode?
Meer skipak is meer beter! Houd er in elk geval wel rekening mee dat de verwarming uit staat op het terrein 😉

Ik kan wel op 18 december, maar niet op 5 februari.
Stel je voor dat het evenement in december niet door mag gaan, kan ik dan een refund aanvragen?
Nee. Alleen wanneer we ook in februari niet met elkaar het ijs op mogen, ontvangen alle kaartkopers een refund. Het is natuurlijk wel mogelijk om je ticket tussentijds veilig via ticketswap door te verkopen.

Krijg ik het volledige aankoopbedrag retour in het geval dat tot refunds overgegaan wordt?
Je ontvangt het aankoopbedrag retour minus een bedrag van €1,60 per ticket. Daarvan is bij aankoop al €1,00 aan servicekosten ingehouden door onze ticketprovider en de overige €0,60 wordt door de ticketprovider in rekening gebracht om de refunds voor ons in orde te kunnen maken.

Wanneer hakken jullie een knoop door over 18 december?
We verwachten dat de komende weken vanuit de overheid aangegeven zal worden wat er wel en niet toegestaan zal worden t/m eind december. Indien desondanks onduidelijkheid blijft bestaan, dan hakken we uiterlijk een week van tevoren zelf een knoop door.

Is er een kans dat het evenement inhoudelijk of qua start- en eindtijd zal wijzigen nadat de kaartverkoop gestart is?
Nee. We gaan door zoals we het bedacht en gecommuniceerd hebben, of we schuiven op naar 5 februari.

Waarom niet gewoon gelijk alles opschuiven naar 5 februari?
Die twee jaar stil zitten is ons niet in de koude kleren gaan zitten. We willen zó graag, dat we nog niet bereid zijn om een streep te zetten door onze datum van 18 december. En laten we eerlijk zijn, hoe ontzettend welkom zou dit feestje zijn wanneer over een paar weken de wereld weer van het slot mag?

Ik heb een andere vraag!
Kom maar door! Stuur ons een mailtje of stel je vraag in het facebook evenement, dan hebben anderen er misschien ook direct iets aan.