Geplaatst op

Dit is wat wij dagelijks doen! – 5 jaar DANSVOER

Doen jullie naast het organiseren van evenementen eigenlijk ook nog iets anders? Dat wij op Silent Disco zitten is geen verrassing. Maar wat komt er allemaal nog meer bij DANSVOER kijken?

Naast dat wij druk zijn met het managen van de koekjesvoorraad van kantoorhond Flip en het bedenken van toffe nieuwe evenementen, houden wij ons dagelijks bezig met het blij maken van mensen die Silent Disco avonturen bij ons boeken. Dat maken wij mogelijk met onze ‘DOE-HET-ZELF’ pakketten die we met de post versturen. En dat blij maken begint al op het moment van boeken, tot het moment dat het pakket weer bij ons retour komt. Zorgvuldig en met veel liefde wordt alles ingepakt en helpen wij met alle vragen die er maar zijn.

Het is voor ons heel tof dat naast onze evenementen iedereen thuis, of ergens op een gekke en bijzondere locatie zelf ook een feestje kan vieren waarbij zelfs de voetjes van Oma van de vloer gaan. Zo komen er pakketten terug met handgeschreven bedankt-kaartjes, dat is voor ons iedere keer weer speciaal. Daar doen we het voor!

Hoe werkt dat dan op zo’n bijzondere locatie?
Naast onze zenders op stroom hebben wij ook zenders die werken op een ingebouwde accu. Deze worden gebruikt voor audiotours, maar ook voor Silent Disco’s op locaties waar geen stroom is zoals een park of op het strand. Dat geeft de vrijheid om op iedere bijzondere locatie een Silent Disco avontuur te creëren.

Zelf gaan we ook graag op avontuur. Zo gingen we met onze draadloze zenders de afgelopen Museumnacht010 op pad in Rotterdam. Een Pop-Up Silent Disco avontuur door de stad dat eindigde voor het Maritime Museum. Voor ons een onvergetelijke ervaring dat wij met bezoekers van de Museumnacht mochten delen. Samen dansen voor het Maritime Museum. Wie weet zijn wij aankomende zomer nog wel op meer plekjes in de stad verstopt met een Pop-up avontuur ;-). Kom je ons zoeken?

Is het bij jullie dan altijd feest?
Op ons kantoor ALTIJD! Maar onze koptelefoons worden niet alleen voor Silent Disco’s gebruikt. Zo worden ze regelmatig ingezet op beurzen en congressen. Stel je bent organisator van een zakelijk evenement. Je huurt een grote zaal af maar hebt in die zaal tegelijkertijd verschillende activiteiten. Presentaties, workshops, netwerken, veel rumoer in één ruimte wat het voor de bezoekers lastig maakt om presentaties te volgen. Daar komen de koptelefoons goed van pas. In één ruimte kunnen 3 verschillende presentaties of workshops worden gegeven zonder overlast. Zo kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de ruimte en optimaal met aandacht worden geluisterd ;-).

Bedankt voor het buitenspelen, bedankt voor 5 jaar DANSVOER!

Gebruik maken van onze materialen? Kijk hier! Vragen? Wij denken graag met je mee! Neem contact op!

Flip