Geplaatst op

5 jaar DANSVOER op bijzondere locaties

Dansende mensen tijdens DANSVOER Silent Disco op SS Rotterdam tijdens Rotterdamse Dakendagen 2018

Het begon allemaal 5 jaar geleden op 7 april 2015 – Bij ALOHA Rotterdam. Van een kleinschalig evenement bij ALOHA tot een grootschalig evenement op de Schaatsbaan. Een terugblik op 5 jaar DANSVOER.

5 jaar DANSVOER: welke evenementen en locaties staan nog op ons netvlies gegrift?

Om te beginnen zijn dat natuurlijk de evenementen in samenwerking met de Rotterdamse Dakendagen. Waarom? Omdat dat is wat wij het ALLERliefst doen; evenementen organiseren op onmogelijke locaties. De Laurenskerk was voor ons een wauw-moment evenals het SS Rotterdam. Niet te vergeten de editie op het dak van het voormalig V&D gebouw. Op deze La Place to be kon je niet alleen genieten van een prachtig uitzicht, maar ook heerlijk badmintonnen, naar de camping disco gaan en een mini V&D museum bezoeken. Afgelopen editie mochten we rondstruinen in het Luchtpark op de Hofbogen. Naast de heerlijke meezingers op het groene kanaal, disco op het rode kanaal en Art House op het blauwe kanaal, was daar ook een heuse Regenbar! In deze bijzondere bar kon je heerlijk genieten van een regenwater-biertje terwijl het regenwater over je regenjas druppelde.

Dansende mensen tijdens DANSVOER Silent Disco in het Luchtpark op de Hofbogen tijdens Rotterdamse Dakendagen 2019

De edities van de Geheime Tuin!

De Geheime Tuin weet iedere rauwe en bijzondere locatie in een eigenzinnige plek te transformeren. Met toffe aankleding en gekke programma taferelen. In het Industriegebouw, verborgen parkjes, in het voormalig lege pand van De Kroon en natuurlijk die ene hele hete zomerdag met DANSVOER bij Weelde. Stuk voor stuk, hele warme en fijne herinneringen van de afgelopen 5 jaar DANSVOER!

Bezoekers van DANSVOER Silent Disco bij Weelde tijdens Geheime Tuin zomereditie 2019

ALOHA!

De locatie waar het voor ons allemaal is begonnen en eigenlijk ook een beetje onze proeftuin. Zo hebben we ooit een zwembad vol snoep gemaakt. Tijdens het evenement een groot succes, maar tijdens het opruimen ‘s nachts hebben we intern toch wel een traantje gelaten. Verder was het op en top buitenspelen bij ALOHA. Met badminton, stoelendans(voer), wedstrijdjes flamingo-golf en ananas-bowlen. Niet te vergeten; alle dixi’s die de revue zijn gepasseerd. Voor de lezer die nog niet eerder in de gelegenheid is geweest kennis te maken met ons dixi assortiment: dixi’s bezoeken hoeft geen nachtmerrie te zijn. Er kan zoveel leuks schuilen achter die deur! Zonder foto’s, maar toch een korte highlight van een aantal dixi’s:

Dromedixi – Jep. Een dixi vol dromedaris foto’s
Dumpertdixi’s – Met alle favorieten van Dumpert
Dixidating – Vergeet tinder, vind jouw nieuwe date op een dixi!
Denksportdixi’s – Woordzoeker, sudoku, net als op vakantie, alleen dan zonder strand en met WC papier.
Dinodixi – Ook de dino’s werden vertegenwoordigd, inclusief uitleg van de verschillende soorten.

Bezoekers van DANSVOER Silent Disco bij ALOHA doen mee aan een potje Twister

De Schaatsbaan Rotterdam

We glijden door naar winterse temperaturen: DANSVOER ON ICE op de Schaatsbaan Rotterdam. Een jaarlijks winteruitje om naar uit te kijken! Schaatsen met een koptelefoon op blijft een magische ervaring. Ieder jaar proberen we weer wat extra’s uit de kast te halen. Dit jaar was het mogelijk om mee te doen aan een zeehonden-estafette, was er een zeehond speurtocht, karaoke en nieuwe area waar iedere 20 minuten iets anders muzikaals te beleven was.

Het park in!

Uit de wintersfeer van de ijsbaan, alvast een beetje wegdromen bij het idee dat het op een dag weer 25 graden is. Een laatste favoriet die niet mag ontbreken: Het Vroesenpaviljoen. Een prachtige locatie in hartje Vroesenpark. Als de nacht valt is er niets anders om je heen dan vrolijk kleurende koptelefoons en het donker van de nacht. Met geluk is het nog warm genoeg voor een t-shirt, in het ergste geval een trui. Hier en daar een valse kraai die mee zingt op jouw favoriete verzoeknummer, meer heb je niet nodig voor de perfecte zomeravond.

Bedankt voor 5 jaar DANSVOER, bedankt voor al het fijne buitenspelen. We zien elkaar snel weer!

Zelf een silent disco avontuur organiseren? Kijk hier! Vragen? Wij denken graag met je mee. Neem contact op!

Bezoekers van DANSVOER Silent Disco in het Vroesenpark doen mee aan een wedstrijdje zaklopen